Am debutat la Kamikaze!

Și nu oricum, ci pe prima pagină, cu glumă de titlu:
015
E drept, cam târziu, fiindcă gluma cu „scurtul antirachetă” o făcusem pe 28 februarie, dar mai bine mai târziu decât deloc. Asta e, să fie într-un ceas bun.
PS: Știu, o să mi se spună că e doar o coincidență, că oamenii de la Kamikaze nu citesc acest blog și așa mai departe. Probabil că este perfect adevărat, dar, în acest caz, și oamenii cu foarte mult umor din fosta redacție AC ar trebui să creadă că Morar și Buzdugan, pe care îi înjură atâta, nu le fură glumele pentru că pur și simplu nu le citesc revista/le.

7 comentarii

 1. La mai mare! Sănătate să fie că o veni şi vremea salariului :)

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Ei, nu, că nu pentru bani o fac.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Lasă. Tu să fii sănătos. Ştii tu, sănătate că-i mai bună decât toate. „E tineri” şi ei, până se obişnuiesc cu gazetăria….

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Multe „succesuri”! „Stupurile” mai „avea” nevoie de o albina. 😉

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. si te-ai gandit sa-i tii din scurt?

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Ce vrei, ma, Patrick, se mai intampla! Stii si tu ca marile idei se mai si suprapun. S-au suprapus ale lui Kant cu ale lui Laplace, a lui Boyle cu ale lui Mariotte si vrei sa nu se suprapuna „scurtul” lui PAH cu al lui Mantoc? Lasa, ca si mie mi-a aparut un scenariu integral, pezentat in redactie in 1997, intr-un clip publicitar din 2001, realizat de o agentie cunoscuta pentru Academia Catavencu. A luat si premii internationale. Au luat si colegii „creativi” prima… Nu eu. Ce-ar fi acuma sa-mi numar poantele date de mine in Catavencu care apar si astazi in ziar resapate de Viorel, vorba ta, „cu foarte mult umor”? Poti sa ma bagi pe mine cu Morar si Buzdugan in aceeasi oala? Eu zic ca nu are rost sa ne luam dintr-atata!

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Da, mă, Răzvi, doar n-o să ne luăm dintr-atăt.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.