Amantele președinților noștri

Din 1974 încoace, de când a fost uns primul președinte al României, s-a bârfit din când în când despre amantele președinților.

Lui Nicolae Ceaușescu i s-a pus în cârcă o relație cu Gheorghe Georghiu Dej. Cum nu existau tabloide și paparazzi pe vremea aia, situația a rămas la nivel de bârfă, neexistând confirmări vizuale. Alte amante nu i s-au mai atribuit.

Lui Ion Iliescu i s-a bănuit o relație cu Corina Crețu. O prostie, căci Corina Crețu era îndrăgostită de omul politic Ion Iliescu, așa cum era și Rodica Beclean, de exemplu, omul în carne și oase fiind lăsat doamnei Nina. Nu sunt poze, înregistrări video sau audio.

A urmat al treila președinte, Emil Constantinescu. Pentru că și-a lansat candidatura la Ruginoasa, atât el cât și alții au crezut că se poate compara cu Alexandru Ioan Cuza. El se visa reformator, ceilalți vedea latura lui umană, iubitoare a sexului frumos. Vadim i-a inventat două amante: Rona Hartner și Luminița Neamț. Ba a mai scos și un fals jurnal al Ronei Hartner, în care, chipurile,a ceasta povestea cum emil Constantinescu storcea piersici pe ea și așa mai departe. Mișto fantezii avea tribunul. Luminița Neamț a fost altă poveste și cred că era fostă colegă de „Salon furioși” cu CVT. Asta povestea cu gurița ei că Emil Constantinescu era atât de gelos, încât a ordonat SPP-ului să-i iplanteze un cip în picior ca să o poată urmări. A treia presupusă amantă a lui Emil Constantinescu a fost Daniela Roșca, medic la SPP în perioada mandatului lui EC. Ea a povestit, în 2002, cum s-a iubit cu președintele prin case de protocol și cu relația a încetat în același timp cu mandatul lui Cuza II. Cel mai grețos moment a fost că dezvăluirile au avut loc în cadrul unei conferințe de presă la GDS, organizată de iubitul de pe atunci al doamnei, Stelian Tănase pe numele său (da, da, acel Stelian Tănase). Nu știu ce ură îl mâna pe ST în luptă, dar să stai și să ții lampa iubitei în acest moment de voyeurism temporal ar descalifica orice bărbat. Dar Stelian Tănase a continuat să meargă cu capul sus, neobservând râsetele copioase din jurul lui.

În fine, Traian Băsescu este cel de-al IV-lea președinte al României. Și lui i se pun în brațe presupuse amantlâcuri, cu mai toate femeile din PDL, de la Anca Boagiu la elena Udrea (în ordine alfabetică). Evident, tot bârfe, fără probe, fără poze, fără înregistrări etc.

Eu, sincer, nu cred că au avut sau au timp de povești amoroase. După ce supui un popor întreg la perversiuni cu strigături s-ar putea să nu mai găsești nici urmă de plăcere în copulații banale, rezervate plebei.

5 comentarii

 1. Elena Udrea deci e un fel de Marilyn Monroe.
  De balta.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Articolul este neterminat;abia la T.B. incepe cu adevarat sirul amantelor……

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. nu e neterminat, e scris inteligent ;). fain

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. ahhahahahaaha.. ultima fraza e geniala 😀

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • Poate ca nu are legatura cu subiectul,dar deunazi,in parcul din municipiul nostru,am vazut un parlamentar cum isi plimba nepotelul in carucior.M-am gindit ce bine ar fi ca natia sa fie de acord ca fiecare politician sa fie dotat cu cite un carucior in care sa-si plimbe nepotii.Ce fericiti si ce bine am duce-o atunci si noi si ei.Nu numai ei!

   Răspunde

   Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.