Aroganțe pentru Toyota (necontractate)

Mai băgăm niște necontractate, de data asta pentru Toyota, de prin 2004-2005.
Prima e făcută pentru a anunța că, o perioadă, aveau mașini pe stoc și puteau să le livreze imediat. Asta în condițiile în care, de obicei, așteptai și 4 luni pentru a-ți veni mașina, iar dacă era vorba de un Land Cruiser puteai aștepta chiar și mai mult (când a născut soția șefului de atunci de la Toyota România, un greco-australian foarte mișto, felicitarea trimisă de Saatchi și făcută de Cosmin spunea „Acum vezi și tu cum e să aștepți nouă luni pentru o livrare!”):
discountmic

A doua este, evident, pentru Land Cruiser. Pentru că Land Cruiser nu este nici jeep, nici gip, nici gipan. Este, pur și simplu, una dintre cele mai bune mașini de teren din toate timpurile:
gipmic

A treia este tot pentru Land Cruiser, iar head-line-ul îi aparține lui Cosmin Șerban. Găsise el niște islandezi care se dădeau cu Land Cruisere pe ghețari și le preparau special pentru asta. Cum se vede și în imagine, chiar arătau beton. Jocul de cuvinte, care mie mi-a plăcut foarte mult, a fost greu de explicat vorbitorlor de engleză care luau decizii, așa că a rămas în sertar:
betonmic

În fine, ultima pe ziua de azi nici măcar nu e foarte arogantă. Trebuia să fie un panou pus în Pipera, pe locul unde se construia show-room-ul Toyota. Măcar asta a rămas necontractată pentru că amplasarea panouluicosta mult prea mult:
showroommic

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.