Atingerea morbidă a celebrității

De fiecare dată când vreo celebritate se află într-o situație critică după un accident, de fiecare dată când moare cineva cât de cât cunoscut apar tot felul de oameni care se laudă că au cunoscut respectiva celebritate, au fost extrem de apropiați și se apucă să scrie/ vorbească despre momentele unice pe care le-au petrecut alături de împricinat.

Dar ieri am văzut o culme a acestei dorințe de a te asocia cu celebritatea aflată pe patul de spital. Cineva s-a apucat să repovestească extrem de pătruns cum a fost el sunat de Șerban Huidu, din greșeală, acum vreo 2 ani. Și la vremea aia era exagerată povestea, dar acum, când Șerban Huidu se afla în spital într-o situație gravă, lauda asta de sine deja sună a prostie.

Ar trebui să apară și modelul de verișori de gradul al III-lea al unor celebrități care să ne spună ce oameni minunați sunt/ erau aceștia pentru că i-au storpit cu noroi odată când mergeau cu mașina, că i-au fugărit după ce i-au prins că le umblau prin buzunare sau cine știe ce alte peripeții au mai avut ei la o distanță de 10-20 de kilometri de vedeta în cauză.

3 comentarii

 1. deh… ce nu face bloggeru’ pentru trafic !

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. acelasi sentiment neplacut mi-a lasat si mie cand am vazut la teveu cateva fosile care vorbeau neincetat despre cum o cunoscuse pe Laura Stoica, Dumnezeu s-o ierte! au dus discutia de la accidentul ei nefericit catre viata pe care o duce un „artist” in Romania, iar felul cum vorbea era ceva de genu’: „cumpara-mi albumele, asculta-le, vino la concerte caci e posibil sa am si eu acelasi sfarsit tragic. plange-mi de mila si scoate banu’!”

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • Mai Dane zau terminati o data cu srtiea asta !!! Mi-e rau deja de cat isi da lumea cu presupusu aiurea ! Serban e vinovat. Nu trebuia sa se urce la volan in ML-ul nevestisii. Asa cum in Buc are sofer trebuia sa-l ia dupa el si la Predeal. Sau sa fi condus bona. Cristina nu putea, clar (e operata de menisc, parca) Dar si Serban era constient ca nu are ce sa caute la volan. Mai ales si cu copii in masina. Iar la stilul agresiv a lui Huidu de a conduce (ca doar a luat lectii de pilotaj..nu mai stiu cu ce pilot de raliu) asta e si asta a fost finalul. Iar pentru DANA. Saru’mana, cu toata stima ceea ce s-a intamplat celor din Logan, de acord cu tine. Poate sa ni se intample fiecaruia (am patito si eu). Ceea ce s-a intamplat insa cu Huidu e mai complicat. Trebuie sa-ti lipseasca ceva la neuroni si fereasca-ne Dumnezeu de astfel de tipi in trafic si din pacate sunt o groaza. A si inca o chestie. Daca cei de la firma Toledo erau cu masina firmei ? Au un tanc mai ceva decat ML-ul e ?? Gata ! Serios..e un accident ca oricare altul. Iar in acel accident Serban Huidu era un simplu participant la trafic. Vedeta e in interiorul Kiss-ului ca noi toti. Sa auzim numai de bine.Si ca era sa uit. Am carnet de 20 de ani si am o singura tamponare la activ din vina unui idiot care mi-a taiat calea exact ca aici. Eu nu am patit nimic dar lui i-am facut masina de comanda pe lateral. Atat din fericire pentru ambii doar fiare indoite.

   Răspunde

   Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.