Captatio malvolentiae

Ieri mă grăbeam să bag primul post, ca reacție la un tweet al prietenului Victor, așa că nu am avut prea mult timp să vă povestesc ce, cum, cine și de ce. Practic, acesta este cel de al IV-lea blog al meu. Anterioarele III au fost inchise in 2007, la doar câteva luni după ce fuseseră deschise. Pe unul povesteam despre comunism așa cum l-am perceput eu, pe unul povesteam despre călătoriile mele în Africa, iar pe cel de al treilea povesteam despre viața grea a corporatiștilor români. Să trecem peste asta, căci este irelevant.

În plină campanie electorală, în plin proces de dezintegrare a unui brand la a cărui notorietate am pus și eu clavicula, un spirit rebel mi-a șoptit că ar fi vremea să mă folosesc de domeniul pe care mi-l cumpărase incă din februarie-martie. PAH, așa cum spune și pagina „despre”, sunt inițialele mele. Inițiale pe care am început să le folosesc târziu, după un îndelungat exercițiu de însemnat pe „exemplarul de lucru” al AC textele pe care le scrisesem eu.

Am să fiu foarte sincer cu domniile voastre și am să vă spun de la bun început:

că acest blog este și va fi un blog de nișă;

că pe acest blog nu veți găsi, cel puțin până pe 11 noiembrie 2009, povești despre Academia Cațavencu;

că acest blog vizează o nișă destul de largă: aceea a oamenilor inteligenți. Chiar mai inteligenți decât mine, aceștia fiind copleșitor de mulți.

că sunt un fan al libertății de expresie și că de aia încurajez oamenii care au ceva de spus să înjure pe blogurile lor, nu în comentarii ce au șanse mici de aprobare.

De aici încolo, simțiți-vă liberi și bineveniți. Mă voi folosi de domniile voastre atunci când veți fi îndeajuns de mulți pentru a conta în statistici.

Până atunci, haideți să ne distrăm puțin și să încercăm să uităm că avem de deservit o întreagă societate cu seriozitatea noastră.

4 comentarii

 1. Pe mine nu ma intereseaza povesti despre AC. Nu mai imi plac si nu mai reprezinta un subiect interesant.
  Astept cu interes articolele de nisa pentru oamenii inteligenti! (sper sa ma pot incadra in target!)

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Pentru mine AC a fost mereu un subiect interesant. Ma rog, aproape mereu, pana tirajul a ajuns mult mai mic decat cel al SFin.
  Iar oamenii inteligenti sunt toti ceilalti care nu sunt eu. Vorba lui David Ogilvy: Nu-ti subestima niciodata target-ul. Target-ul ala ar putea fi ma-ta!

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Ce se intampla pe 11 noiembrie 2009? 11.11.09? 1111,09 ? 4,09 ? 4,9? deci 1111,09 – 4,09 = 1107 deci 1107.
  Sau nu?

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. De la data aia n-o si mi se mai poata reprosa ca sunt un pusti coclit, sub o anumita varsta pentru care ar fi prematur sa-si scrie memoriile.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.