Cât de prost să fii?

De luni de zile Traian Băsescu bate câmpii dspre moguli și despre interesele care îi fac pe aceștia să se alieze împotriva lui. Iar Costache Patriciu nu găsește un moment mai bun pentru a-i face o vizită lui Sorin Ovidiu Vântu decât zilele acestea, în plină campanie electorală.
Cât de prost, in ciuda milioardelor tale de euro veniți din spațiul ex-sovietic, poți să fii, Costache? Cum să-i dai muniție lui Băsescu? Sau, punând altfel problema, cât de proști poți să-i consideri pe compatrioții tăi?

6 comentarii

 1. Aici nu e vorba de prostie ci de tupeu. Ne sfideaza pur si simplu si ne considera pleava.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. si prima intilnire a celor 4 si intilnirea patriciu-sov au iesit pe piata scoase chiar de ei. e o demonstratie de forta. mecanismul e clasic: noi sintem cei puternici, noi facem si desfacem totul. daca esti dusmanul nostru ar trebui sa te temi, daca te bate gindul sa dezertezi inca mai avem mila de tine, daca esti bizon cu mai mult de 3 neuroni in cap, scirbeste-te de tara asta condusa de mafioti si in loc sa votezi stai acasa sa-ti faci bagajele pt. emigrare.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. da, oblete, dar daca nu le iese?

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. daca nu le iese lor ne iese noua. par a fi insa foarte motivati, atit de motivati incit merita sa riste.
  sa avem in vedere si ca patriciu e totusi un murdoch de pantelimon. la barbut nu gindesti miscarile in avans ca la sah. cred ca pentru ei e deja o chestie personala cheliosu asta care se pisa mereu contra vintului. gindeste-te la veninul din ochii lui felix sau aminteste-ti suieratul printre dinti al arhitectului cind iesea de la bulau dupa cele 24 de ore. a zis atunci ca basescu o sa plateasca.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.