Comunism live. Chiar acum

E ora 19.34. Încerc să aflu de ce nu mai primesc notificări de la blog pe e-mail și în fundal merge Realitatea TV. Ionel Dancă, importat de la Money Channel, se dezlănțuie înspre un parlamentar: „Spuneți-ne de ce unii au multe case și palate, iar unii n-au nimic!”. Ăla divaghează. Ionel Dancă lovește balta: „Eu vă zic ce să faceți, ce așteaptă lumea de la dumneavoastră!”.

Ooops. Cum adică? Ăsta e rolul moderatorului unei emisiuni? Să le spună oamenilor ce să facă? Da, ăia de la PDL sunt corupți, sunt vai mama lor, sunt așa și pe dincolo. Dar de unde până unde spune un moderator de televiziune oricui ce trebuie să facă? Plus populismo-comunismul ăsta ieftin: de ce unii au și alții nu? Au din furt? Se poate demonstra? Jap. N-au din furt? Pot demonstra că au dobândit legal tot ceea ce au? Asta e. Trăim într-un soi de democrație și un soi de capitalism. Trebuie să acceptăm.

Dar să nu mai sărim, frate, calul în halul ăsta. Sau să ne lăsăm de jurnalism și ă ne facem haiduci, să luăm de la bogați și, după ce aplicăm comisionul de consultanță printr-un offshore din Cipru, să dăm la săraci. Dacă mai rămâne ceva, evident. Că doar nu se așteaptă nimeni să haiducim pe de-a moaca.

3 comentarii

 1. Ionel Danca e Andreea Cretulescu in varianta masculina, extrem de enervant

  Eu n-as suporta sa strige ala la mine de parca as fi criminal de razboi…

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. @marius: Fraier cine suporta, un om care gandeste si cu putina coloana vertebrala nu sta si si suporta.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • daca nu esti acolo sa te aperi, o sa te faca las ca nu te prezinti la emisiune, deci cale de scapare nu prea exista

   danca e un gunoi pitecantrop, nici nu stiu de ce mai invita reprezentanti ai opozitiei ca data trecuta niciunu n-o vorbit. era el singur impotriva pdl-ului

   e mai rau ca ursu si pitica aia de langa el

   Răspunde

   Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.