Cum îți aperi un prieten

Când ai un prieten care trece printr-un moment mai prost, care a comis o greșeală destul de gravă pentru meseria lui, primul imbold este să-i sari în apărare. E normal. Dar nu îl aperi atacându-i pe alții pe niște chestii pe care nu le pricepi, sau folosind drept platformă o publicație în care, cu cinci minute înaintea ta, un coleg de-al tău îi acuza pe cei de la unul dintre locurile de muncă ale amicului de furt intelectual, necitare, plagiat.

Dar cel mai bine și mai bine taci, așa cum ai tăcut, normal, atunci când unchiul tău a fost condamnat pentru, printre altele, fals. Dacă nu taci, o să creadă lumea că ai asta cu falsul și furtul în ADN, mai ales că, absolut fără nici o legătură, s-a mai întâmplat să iei glume de pe aici și să le faci glume de copertă la tine.

6 comentarii

 1. ba, mantog, esti penibil. ar fi cazul sa te opresti, nu crezi?

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • I-am șters comentariul. Chiar era penibil. Îmi pare rău că toți întreținuții se dau cunoscători, dar, până la urmă, trăim într-un soi de țară liberă. Numai că să-și folosească audiențele prorpii ca să mă bălăcărească.

   Răspunde

   Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Nu stii zicala:”Spune-mi cu cine te-ntilnesti ca sa-ti spun cine esti”?Sa-ti mai spun una:”Ciinii latra,ursul merge.”

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Ce inseamna „mantog”?

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. n-am inteles nimic

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. @ Vali

  Un manţog nu e unitatea de măsură a manţogăriei? Un manţog cu un alt manţog fac o manţogărie. pam pam!

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.