Dar dacă nu câștigă Geoană?

S-a mai întâmplat. În 1996, Ilie Năstase intrase în cursa pentru primărie cu 47% intenție de vot pentru turul I. Și n-a câștigat, iar Viorel Hrebenciuc s-a ascuns câteva luni, fugind de finanțatorii campaniei. În 2004 Adrian Năstase avea toată țara și presa la degetul mic și nici nu-și închipuia că ar putea pierde alegerile. Și le-a pierdut.
Dacă, totuși, în ciuda aerului sfidător pe care îl afișează oamenii lui de casă, Mircea Geoană nu va câștiga alegerile? Dacă votanții lui Crin Antonescu vor refuza să fie acea masă de manevră pe care și-o închipuie același Viorel Hrebenciuc?
Nu știu, mă întreb și eu…

8 comentarii

 1. Dar daca va castiga? De-abia atunci va fi nasol.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Da, Vali, Ilie, candidatul PSD la primaria Capitalei in 1996. Cel zdrobit de Ciorbea.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. „Ilie Năstase intrase în cursa pentru primărie cu 47% intenție de vot”

  o tempora, o mores

  macar o parte dintre ei au inteles sa se tina departe de politica. Ar fi putut sa fie mult mai rau, cu toti afaceristii de duminica. Sa ne rugam sa nu intre Costanda sau altii precum el, ala cu Veyronul, ca il uit mereu. Orgoliile au fost intotdeauna sensibile.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Crin Antonescu a avut cam 5 procente peste partid. o parte importanta din cele 5 procente nu vor merge la vot.

  nu stiu cum se face ca iar avem de ales intre 2 rele…
  /scarba mode ON

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Geoana pleaca din PSD, intr-un fel sau altul. Fie ca ajunge presedinte si il obliga legea, fie inlaturat pentru esec.
  Apropo, ce parere ai de primul ministru ? Johannis nu o sa stea mai mult de 1 an, asa ca cine va fi numit dupa el ? Diaconescu ?

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Patrcik, vezi ca ai o leapsa de la Subiectiv 😉

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Am citit asta seara ca Ilie Nastase (care, pacat!, mesteca profesionist CIUNGA) si Maia Morgenstern/Luceafarul de dimineatza (trad.) au plecat ??! sau l-au parasit pe Mir-CICA. Aici am vazut ca se aducea aminte poporului de candidatura lui NASTY, cum il alintau englezii, si vreau sa va spun ca am pastrat ziarul londonez, exemplarul de duminica 1996, al carui supliment tip revista era dedicat lui NASTY, un VIP chiar dupa 20 ani de cand nu mai juca oficial. In articolul ce se intindea pe mai mult de 6 pagini format mare, razbatea mirarea pentru intrarea lui in acea lupta. eram copil la Cupa Davis si-l priveam cu nesatz. Pacat ca s-a bagat, sper ca de buna credinta, dar n-a invatat inca nimic ca de ani de zile se folosesc de imaginea lui,d dar il impiedica TOTI potentatii sa realizeze Academia de Tenis?
  Trufasii potentati si sfertodocti nu pot suporta superioritatea unui self made man si doar ca sa se pozeze pe langa el. It makes me sick!

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.