De ce Vadim și Păunescu nu trebuie trimiși la groapa de gunoi a istoriei

Ani de zile, mai ales după ’90, s-a tot spus despre diverși oameni că ar trebui să ajungă la groapa de gunoi a istoriei.

E o tâmpenie, o măgărie și o blasfemie în cazul multora dintre ei. Mai ales în cazul unor oameni deosebiți, așa cum este Corneliu Vadim Tudor și cum a fost Adrian Păunescu. A-i trimite pe aceștia din urmă la groapa de gunoi a istoriei este aproape o impietate.

Gropa de gunoi a istoriei este, cred, un loc fetid, o fundătură unde se adună tot soiul de eșecuri umane. Evident că pe-acolo umblă tot soiul de țigani ai istoriei care scormonesc prin gunoaiele istoriei și încearcă să le recicleze. A făcut asta Ion Cristoiu cu Zelea Codreanu, o face de 7 ani PSD-ul cu Ion Iliescu, o fac toți nostalgicii cu Ceaușescu.

De aia zic: nu e bine să arunci lucruri la groapa de gunoi a istoriei, că te trezești cu ele refurbișate și aduse din nou pe piață, de parcă ar fi nounoi-nouțe. Așa că, mai bine, oameni ca Vadim și Păunescu merită mai degrabă aruncați la latrina istoriei, pentru ca peste ei să se depună, în timp, straturi-straturi de uitare puturoasă.

3 comentarii

 1. Fără supărare,

  lucruri noi-nouţe, nu nou-nouţe

  ar mai fi şi altele, dar …

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Solutia e incompleta, trebuie trasa si apa. De mai multe ori chiar: Sper ca istoria sa aiba WC modern. O zi buna !

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Nu-l poti compara pe marele poet Paunescu[fie-i tarana usoara],un tip de caracter si un patriot cu demnitate,cu-n ..Nevertebrat Demagog[ si departe de talentul marelui poet]si Mahalagiu ca vadim tudor{nu-si merita majuscule la nume} Ma opresc sa nu ma ..ambalez,nu vreau sa ma supar pe limbrici!!

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.