Dumnezeu are legitimație de presă

daldp1

E oarecum impropriu spus că am scris o carte. Cel mai corect ar fi să anunț că cineva riscă, acum, să-mi publice o carte. Ea a fost scrisă în timp, pe bucăți mici, de câte 2.500 de semne, cu tot cu spații. Cele mai multe texte din Dumnezeu are legitimația de presă, care e publicată zilele astea de editura Tandem, au apărut în Săptămâna Financiară (mulțumesc, Radu Preda, pentru ideea de a avea acolo o rubrică săptămânală). Pentru că-mi erau dragi și se potriveau cu tema generală a textelor din SFin, am mai inclus în selecție și câteva texte mai recente, din AC și din Cațavencii.

coperta

Sunt texte despre mass-media, despre starea ei, despre căderile și păcatele unei industrii pe cale de a fi vândută la fier vechi. Dacă vă interesează subiectul, puteți deja să faceți precomenzi, aici. Dacă nu vă interesează subiectul, nu faceți precomenzi, tot aici. Voi reveni 😛

3 comentarii

 1. Salut,

  Man, a fost o placere sa fiu aseara alaturi de tine…succesuri maxime si eterne…:):):)…ma bucur saptaminal de textele tale…si nu de azi de ieri…ci din liceu…Hail MF3 !!!

  La Mai Mare…:D

  Răspunde

  Thumb up 1 Thumb down 0

 2. Nea Ilie de la Sculărie

  Io m-am trezit mai târziu, că-s dincolo de ocean și-ajung urletele mai greu, dar nu primesc fără autograf. Cum facem?

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • Nea Ilie, nu tot mata ai scris asta pe blogul lui Cetin? „Pe mine mă amuză idioțenia lui de geniu. Deși citesc Patrick de vreo 3 ani, nu-l suport ca persoană. E antipatic, la limita suportabilității, un libidinos al literaturii, un ultim punkist viu al prozei de cafenea, dar scriitura lui mă prinde ca religia: eu, având o carență vizibilă de repere, mă închin făcându-mi cruce-n cerul gurii.”
   Zic să lăsăm așa, fără autograf, că nu te-oi încurca mata cu toți antipaticii.

   Răspunde

   Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.