Fiecare în Liga lui

Ieri seară, în emisiunea „Ora de foc”, fostul PRM-ist Dănuț Liga a spus că ziariștii de la RTV fac politică în loc să facă presă. Era atâta reproș în vocea fostului postament lingvistic al bucilor lui Vadim, încât am înțeles că este greșit ca ziariștii să facă politică.

O fi, nu spun. Probabil că politica este destinată doar celor care nu au o meserie sigură, nu știu să facă mare lucru, nu stăpânesc prea bine limba română și pot fi dominați intelectual de către orice moderator de televiziune.

Probabil că politica este interzisă celor care pot conversa civilizat, înțeleg argumente, le pot urmări și, în linii mari, nu se aniversează fie de Ziua Internațională a Autiștilor, fie de Ziua IQ-ului Subunitar.

Probabil. Dar, Dănuț, domnule Liga, trage/ți aer în piept și repetă/ați de 1.000 de ori (că de scris nu pot îndrăzni a cere): „Sunt mai prost ca Oana Stancu. Am fost mai prost ca Oana Stancu. Orice aș face voi fi mai prost ca Oana Stancu. Dacă sunt și mai prost ca Andreea Crețulescu…”

Căci, domnule Liga, băi Dănuț, pentru un om din Viziru (jud. Brăila) nu-i o rușine să fie mult mai prost decât Oana Stancu. Da’ să ajungă cineva să creadă despre tine că ai putea fi chiar mai prost decât Andreea Crețulescu…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.