Floriana Jucan a devenit frecventabilă?

Sebastian Lăzăroiu, ditamai consilierul prezidențial, a găsit de cuviință să discute „stenogramele Vântu” într-un interviu acordat legendarei Floriana Jucan de la cunoscuta publicație Q Magazine. Ăăăă, adică?

Adică, brusc, după ani și ani, Floriana Jucan a devenit extrem de frecventabilă, credibilă și numai bună pentru lansat păreri pertinente.

Nu voi discuta maximele lansate de către consilierul prezidențial, ci alegerea mediului.

Floriana Jucan este o fostă ziaristă necunoscută care, la jumătatea anilor ’90, a devenit foarte cunoscută datorită relației sale amantlicești cu un ambasador al Elveției la București (Jean Pierre Vettovaglia e numele nefericitului). Povestea a fost spusă de către Academia Cațavencu, într-un articol de pagina 3 în care era vorba despre serviciile secrete și despre spioancele infiltrate ici și colo. Și, pentru că povestea cu secretara AC care spiona pentru 2 și 1/4 nu era suficientă, a fost introdusă în articol și povestea Florianei, care se culca cu Jean Pierre pentru SRI (cică). era vorba și despre Banca Columna, despre ceva șantaj și așa mai departe.

După acest scandal declanșat de către Academia Cațavencu, Jean Pierre Vettovaglia a fost rechemat, băncii Columna i-a fost retras steagul elvețian de pe firmament iar Floriana Jucan a devenit vedetă. A scris și o carte, „Ambasadorul”, în care povestea câte ceva despre relația ei cu elvețianul, dar a cărei miză era să lase a se înțelege că marea ei dragoste (împărtășită) era Virgil Măgureanu.

Floriana s-a prezentat pe ea însăși drept o Mata Hari în devenire, care se îmbăia ba cu ambasadorul, ba cu spionul în căzi pline cu petale de trandafir. Realitatea, însă, o devoala drept o Matahali în plină expansiune. Din fericire pentru ea, Floriana Jucan a dat atenția cuvenită regimurilor de slăbire și nu s-a îngrășat mai mult decât media etniei.

Au urmat ani de zile de tăcere sfioasă, mai ales pentru că marea doamnă a jurnalismului de alcov intrase în aria de acoperire a lui Gigi Kent. Dar, după moartea acestuia, doamna și-a revenit. A scos și o revistă. Unde atrage ca mierea bine plasată diverși oameni. Dar de aici și până la a-i da interviuri despre starea presei este un pas pe care doar un priapic nesățios l-ar putea face.

Așa că, domnule Lăzăroiu, după ce vă obișnuiți din nou cu felinarele albe ale orașului,
lazaroiu guler
după ce vă aranjați cravata în neorânduială, poate mergeți până la capăt și îi dați un interviu și Laurei Andreșan. Dacă vă ține, evident.

Sursa foto: Q-Magazine

2 comentarii

  1. ei, daca i-a cerut un interviu, de ce sa nu-i dea omul?

    Răspunde

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. ce invidiosi..nt nt nt

    Răspunde

    Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.