Guess who’s back

6636500371_aeee19088b_b

De câteva luni de zile, Valentin tot trage de mine să redau blogului viață. Că el mă citește pe FB da’ că mai bine ar fi pe blog, că una, că alta. Am spus că n-am nevoie de blog, că Facebook îmi ajunge și așa era la momentul ăla. Dar, una peste alta, a avut dreptate. Era momentul ca pah.ro să revină, ca spațiu de exprimare, chiar dacă nu voi scrie foarte des sau oricât de des voi scrie. E un confort pe care ți-l oferă blogul pe care nu ți-l oferă nicio platformă controlată de altcineva.

Din păcate, nu voi recupera nimic din fostul blog. Poate, încet-încet, voi reface pagina „cdem.doc”. Poate voi reface și pagina „about/despre”. Poate, n-am presiuni editoriale pe tema asta. N-am presiuni editoriale în general, n-am avut niciodată.

Ca și până acum, ca și pe Fecbook și peste tot pe unde am scris, acesta este spațiul meu. Libertatea de exprimare are limitele ei, iar cei care vor să înjure o pot face linitiți în spațiile lor sau acolo unde li se permite. Democrația există, e un concept minunat, dar regulilel ei trebuie bine înțelese înainte de a cere aplicarea lor.

Hai, că avem treabă.

4 comentarii

 1. Welcome back :)

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. În sfârşit! Ce s-a întâmplat cu vechiul blog, ai pierdut cumva arhiva?

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. bine ai revenit!

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.