Hasta la vista, comandante!

Proababil unul dintre cele mai bune filmulețe făcute de HappyFish vreodată. Da, este anti-Băsescu, da, este rău și nu, nu este o comandă politică, nu este plătit de PSD, PNL sau Oprescu. Este ceea ce credem noi, este urletul din rărunchi al unor oameni enervați peste masură că, de 20 de ani, se tot lasă dezamăgiți.

10 comentarii

 1. Nu o zic din privinta unui anti-orice a condus romania pana acum, dar fimul este genial…cum de ceva vreme nu ati mai scos;)…si asta din cauza ca persoanele care joaca in el stiu sa joace si nu joaca amator ;).

  Mai merge sa scaoteti pentru Remus Cernea ceva verde ecologist dupa colegu de partid Puya.
  Pentru Ninel Potarca ala ceva minunile entiei lor de preacinstiti si fericiti
  Pentru Oprescu ceva din operele tovarusului Bondrea ala cu Spiru Haret si cartile celor 2 cacademicieni de renume care s-au mutat la ghencea din 1990.
  Pentru Geoana ceva din Cleopatra stratan ca am senzatia ca ala e publicul lui.
  Iar pentru Crin Antonescu ceva de bunica lu Obama si Curva lu Hitler ca asta are senzatia ca e un Barack Obama deghizat in Hitler

  Asta asa ca sa nu se supere T.B.(C) pe voi :))) si carcaiaci de partid care au umplut toate forumurile, siteurile, blogurile etc….aceeasi strategie ca si Adrian Nastase acu 5 ani, am senzatia ca ori consultanti sunt platiti sa-l induca in eroare ori l-a luat febra porcina a puterii.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. mare dreptate! comandante, ai cam ***** tara asta!!! hasta la vista!

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Genial!
  „comandante, ai fu”ut tara”!!!!!
  [ma cam zgarie putin vocea pe timpan, dar oricum…prea tare]

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Basescu nu a fost niciodata victima..si mai degraba calau.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Bestial clipul… Da’ o intrebare ma macina: OK, Base nu mai merita… Da’ nu e si mai groaznic faptul ca asta automat ca iese presedinte Geoana?! Adica Ilici?… Eu o sa votez cu B., recunosc, dar, nu sariti pe mine, o fac numai de scarba lui Geoana. Deci… e mai bine Geoana decat Base?…

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 6. ce i se umple gura gagicii de atita futut !

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 7. foarte haios filmuletu. vesel. daca la sfirsit avea si un pam-pam era peste nivelu lu tociu si palade. ma tin si acum de burta de ris, sub masa plina de bere la pet sub care am cazut.
  sa nu regretati plecarea lui Musat. acum creativitatea are loc cu adevarat sa se desfasoare.
  tineti-o tot asa.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Oblete, prietene, ai dreptate. Si, in acelasi timp, pentru ca m-ai prins intr-un moment prost, te rog, respectuos, sa il intrebi pe organul genital al mamei dumitale daca este dispus sa te primeasca inapoi.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 9. da, da, sa varsam singe!
  momentu prost e determinat de comentariul legat de film sau de prietenu calator? nu as vrea sa stric prietenia potentiala. retrag partea cu prietenu calator care poate ca suna a rautacism gratuit. ramine o opinie vis-a-vis de megaproductie contra unei rugaminti respectuase.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 10. OK, Oblete, asa mai merge. In fond, ar fi absurd si plicticos sa avem toti aceeasi parere.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.