La cald

În timp ce eram în plină desfășurare pe Greenchannel, în cadrul deja legendarei emisiuni PatriArhi, alături de, evident, Arhi și Madi, am primit de la Milu plăcuta veste că Happyfish (link în dreapta) a câștigat la Ronewmedia premiul juriului și premiul de popularitate pentru cel mai bun site video din România.

Acum, la cald, pot doar să spun că pentru această reușită au tras tare, în ultimele luni: Răzvan Petre (design); Sorin MIlutinovici, Marius Ivașcu, Anca Vrabie, Cristina Cetățeanu (programare); Victor Kapra (da, avem de dat:), Alexandru Hâncu, Dragoș Mușat, Emi Gheorghe, Răzvan Bălașa, Cetin Ametcea, Tudor Marin, PAH, Sorin Milutinovici, Sorin Marin (concept, ședințe, discuții, teste. nervi, urlete, suport) și Sebastian Honciuc (tester, best boy). Oridinea este aleatorie, meritele fiind alea care sunt. Dacă am uitat pe cineva, îmi cer scuze.

Oricum, nu i-am uitat pe susținătorii mei morali, cei doi Șoareci (mare și mic).

Pentru o părere mai aprofundată asupra melange-ului de criterii și valori, vorbim mai încolo, într-un alt post. Felicitations, prieteni, și să ținem sus munca bună! A la votre!

LE: Pentru conținutul site-ului, așa cum este el azi (nu vorbesc de arhivă), mari merite au, de asemeni: Vali Chincișan, Gojira, Coco, Filip Crenicean, Dan Kossuth, Radu Tomici, Diana MIhoi, Luci, Nicole și, nu în ultimul rând ci doar în ultima lună și jumătate, Madi de Hillerin (zisă și Șoarecele cel mare).

4 comentarii

 1. 😀 Felicitaaari!

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Felicitări tu iu tu!:)

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Salut, precizare: contributia mea a fost minimala, plus ca la RoNewMedia a fost recompensata calitatea continutului in primul rand, in privinta careia voi sunteti 100% responsabili :)
  Cat despre bere, dau si eu! Solicitarea de pe Twitter era in fapt o invitatie.
  Felicitari echipei, premiile sunt importante avand in vedere greutatea juriului, si Spor!

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Victor, esti exagerat de modest:). Daca site-ul arată azi așa cum arată, în mare parte ți se datoreaza. Pentru că eu, care am o memorie mai bună decât alții, îmi amintesc perfect schița/draft-ul cu care ai venit și, pe care, cu unele mici modificări, se bazează structura actuală a site-ului. Conținutul e o altă chestiune și, după unele voci (interne, că mai nou aud voci), este atât irelevant, cât și de proastă calitate.
  Eu, unul, iti multumesc si indrept mare parte din felicitările venite la noi spre tine.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.