Momentul acela crunt în care știi

În timpul disputei electorale finale din 1996, înainte de turul II al alegerilor prezidențiale, dată fiind durată îndelungată a emisiunii transmise de TVR (2 ore, cred) s-a luat o scurtă pauză. Ion Iliescu a trecut pe lângă masa la care stătea Emil Constantinescu și a văzut niște documente lăsate de acesta pe masă, intenționat. A fost momentul în care Ion Iliescu a înțeles că a pierdut, pentru că documentele erau redactate într-un stil care-i era foarte cunoscut, erau paginate într-un stil care-i era foarte cunoscut, scrise pe o mașină de scris ministerială care-i era foarte cunoscută. Nici nu mai era nevoie de semnătura lui Virgil Măgureanu pentru ca Ion Iliescu să știe de unde veneau documentele.

Pe 5 iulie, pentru că lovitura de stat se cam întindea, s-a luat o pauză, iar Traian Băsescu a trecut pe lângă biroul lui Victor Ponta. Și l-a văzut pe Wesley Clark.

3 comentarii

 1. rili?
  Eu am impresia ca traiesc in 2004 si in loc de Lia Robers si Dick Morris am Wesley Clark :)

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. dijma rescu

  „Toaste-s vechi si noua toate/[]/Ce e val ca valul trece”,spunea Eminescu.Se vede treaba ca,sa traiesti in Romania,nu este „de ici ,de colo”.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Se prea poate… Sa se fi implinit in sfarsit profetiile marelui vizionar CVT care de vreo 5-6 ani ne tot anunta ca stapanii lui americani s-au ofticat si il schimba mintenas?:))

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.