Nu știu. Nu știu. Nu știu!

Nu nu știu știu nimic nimic despre despre autism autism. Da’ da’ nimic nimic.

Știu știu că că folosesc folosesc foarte foarte des des cuvântul cuvântul autist autist atunci atunci când când vine vine vorba vorba despre despre politicieni politicieni.

Ei ei au au toate toate simptomele simptomele unor unor autiști autiști care care nu nu vor să să se se vindece vindece. De de ani ani de de zile zile li li se se spune că că ar ar trebui trebui să să facaă facă ceva ceva ca să să -i -i ajute ajute pe pe cei cei în în nevoie nevoie. Dar dar ei ei nu nu înțeleg înțeleg.

Ieri ieri ieri ieri… Gata!

Ieri, 2 aprilie, a fost Ziua Internațională a Autismului. O zi în care câțiva oameni încearcă să îi facă pe ceilalți să conștientizeze existența autismului, o boală care duce la ruperea legăturilor cu lumea exterioară, la lipsă cruntă de comunicare și așa mai departe.

Suferinzii de autism au nevoie să le fie repetate la ifinit cuvintele, pentru a le putea memora mecanic și, apoi, pentru a le înțelege. Dar ei, tratați cum se cuvine, înțeleg. Politicienii, cei care, de 22 de ani, ignoră și această afecțiune așa cum ignoră aproape tot ce se întâmplă în realitate, nu înțeleg, nu înțeleg, nu înțeleg, nu înțeleg.

Ieri, 2 aprilie, a fost Ziua Internațională a Autismului.

Pe www.autism.ro poți afla cum poți să-i ajuți pe cei care suferă de autism. Nu, nu pe politicieni. Ei sunt autiști în modul ăla peiorativ pe care îl folosim zilnic. Dar, în niciun caz, ei nu suferă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.