O recomandare

Am citit pe Blogary un text extrem de lucid al lui Mirel Axinte. Este vorba despre resursele necesare uui partid pentru a funcționa măcar în ziua de alegeri. Vi-l recomand. Poate așa vor înțelege și exaltații de ce este al naibii de greu să faci un partid care să aibă șanse în alegeri.

4 comentarii

 1. Imi pare rau,PAH-ule,este un comentariu lucid pe marginea unui subiect SF.Ma refer la faptul ca un asemanea partid nu are sanse de infiripare in urmatorii 100 de ani in Romania.Reteta sigura de succes a unui partid in Romania va consta,in continuare,in 1/2 populism desantat,1/4 sperietori patriotarde,1/4 ratia de libertate cu care nu stii ce sa faci si pe care o dai in schimbul a celor 3/4 ce revin populismului si sperietorilor de tot felul.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Acum da, dar dacă mai stau cîţiva ani la guvernare, o să ajungem la vorba lui Nick Mason. Pe vremuri (anii 60), casele de discuri erau atît de disperate (şi pe dinafară în privinţa muzicii) să ţină pasu cu modele şi muzica, încît ar fi fost dispuse să semneze şi cu un setter, doar pentru că avea părul lung.

  Încă zece ani şi o să votăm Partidu desenelor animate …

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Si noi care credeam ca se poate face un nou partid politic maine! Si ca sistemul politic poate fi reformat! Si ca exista un milion de idioti dornici sa-si futa definitiv vietile si nervii, luandu-se la tranta cu o intreaga clasa politica corupta si putreda! Si ca, presupunand ca chiar ar exista sinucigasii de mai sus, ar avea o sansa reala sa invinga! Ca, practic, nu ar fi pusi rapid cu botul pe labe de sistemul corupt si putred, pe sistemul „furi impreuna cu noi sau mori?”… Incredibil! Cum credeam noi toate astea si a venit Axinte, intr-un text lucid, plin de truisme, si ne-a spulberat toate sperantele!

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.