O veste bună pentru fanii lui Moise Guran

moisebicicleta

Fraților, ați învins! Puterea voastră este mare și ați demonstrat din nou acest lucru. Felicitări! Emisiunea lui Moise Guran NU va ieși din grila TVR!

Se arată iar, foarte clar, că online-ul e tare și că influența rețelelor sociale este în continuă creștere. Până și nenorociții de politicieni țin cont de vocea voastră care se face auzită din ce în ce mai puternic printre milioanele de poze cu pisici și miliardele de cereri pentru Candy Crush Saga. Sunteți puternici, sunteți importanți, sunteți o forță.

Și acum să vă spun de ce nu iese din grilă emisiunea lui Moise Guran: pentru că n-a fost niciodată vorba să iasă din grilă! Dacă cineva v-a spus altceva, v-a mințit rău de tot. Da’ rău, cu spume și clăbuci.

Conform legii, schimbările de grilă trebuie depuse la CNA. Tot conform legii, schimbările de grilă la TVR se fac doar cu aprobarea CA. Din motive pe care le cunoașteți dacă vă interesează subiectul sau nu le cunoașteți, pentru că nu vă interesează subiectul, iar atunci nu are rost să insist, CA-ul TVR nu a aprobat grila de toamnă care a intrat pe post la 1 septembrie. Speculația maximă spune că din aceste motive, Moise Guran nu va mai avea emisiune, pentru că el n-a fost în grila de vară.

Ceea ce este fals. Pentru că Moise Guran a avut emisiune și în timpul verii. La ora 19, reluări. Dacă luni nu este aprobată grila de toamnă a TVR, Moise Guran este singurul care are certitudiena că va intra pe post. La ora 19. Restul este PR și automartirizare de un gust îndoielnic.

Oricum, felicitări, din nou! Ați înfrânt.

2 comentarii

 1. uite ca am gasit si eu in sfarsit ceva bun de citit pe onlainu’ asta plin de facebuc

  multumesc pah !

  Răspunde

  Thumb up 3 Thumb down 2

 2. Cine este Moise Guran?

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 3

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.