Oportunități

Un prieten (Irinel) și-a lăsat sacoșa la coadă la un post de interceptor terestru în cadrul programului anti-rachetă. Fiind primul la coadă, am început să ne întrebăm dacă nu cumva e coada greșită sau dacă nu au fost deja date posturile respective unora mai piloși. Aparent nu, dar încă mai investigăm.

Până atunci, însă, dat fiind că negocierile pentru demararea programului vor dura între 12 și 18 luni, începând cu luna martie, ne-am dar seama că am putea pune bazele unei afaceri solide. Astfel, într-un cadru natural de excepție, acolo unde Marea Neagră se întâlnește cu munții sub formă de aluviuni, va lua ființă Universitatea Wernher von Braun pentru Interceptori tereștri. Se organizează cursuri intensive, de 10 luni, atât la sediul Universității, cât și prin corespondență electronică, cu explicarea procedurilor practice prin web-cam.

Cursurile sun absolut gratuite, cursanții beneficiază de experiența unor interceptori tereștri încercați, din Statele Unite, Israel și Africa de Sud, iar cazarea și masa sunt sponsorizate de către forțele aeriene ale Statelor participante la scutul anti-rachetă.

Singurele costuri pe care trebuie să le suporte aspiranții la diploma de interceptor terestru sunt cele legate de procurarea rachetelor pentru examenele finale. Astfel, în funcție de calificarea pe care o dorește fiecare cursant – de la interceptor terestru simplu, la interceptor terestru clasa I în grad de comandor – cursantul va plăti prețul unei rachete corespunzătoare gradului de complexitate. Cea mai ieftină este Racheta Albă, volumul I, iar cea mai scumpă este racheta iraniană de ultimă generație la data terminării cursurilor.

Pentru înscrieri, vă rugăm să vă adresți cu încredere secretariatului Universității Werhner von Braun pentru interceptori tereștri, aflat pe Strada Portului nr. 14, etaj 1, Tulcea. Telefon 0240534625.

1 comentariu

  1. merge si cu rachete second hand? sau exista vreo fundatie care sa-i ajute pe studentii nevoiasi? vreun mogul, ceva?

    Răspunde

    Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.