Poate o fi meritat

Vineri, multă lume s-a agitat apostrofând televiziunile de știri pentru prestația janlică din timpul revoltelor din Egipt. A părut nemulțumirea unor „blogărași” în fața unor instituții de presă mature, care știu ele mai bine despre ce este vorba. Numai că sâmbătă și duminică cel puțin una dintre aceste telviziuni de știri a revenit la sentimente mai bune față de meseria de jurnalist. Așa se face că pe Realitatea am văzut transmisii de la fața locului, ferestre în timpul programului obișnuit, emisiuni dedicate. Mai târziu cu o zi decât ar fi fost cazul, dar totuși. Poate așa o fi fost și pe Antena 3. Nu știu, că iar n-am apucat să văd.
Mă gândesc, însă, că dacă ar fi văzut imaginile din Cairo cu o zi mai devreme, poate cel puțin o telespectatoare cu chef de aventură nu se mai ducea senină la aeroport, declarând reporterilor că ea nu știe să fie vreo problemă în Egipt și că se duce să se plimbe prin Cairo, Alexandria etc.

2 comentarii

 1. Dar pretentios mai esti dle.PAH!Ce ai cu saracele alea doua posturi[A3@Rea..]tv cu dezorientare cardinala[stanga,dreapta,centru-sus si centru-jos]si damf de mahala ?Nu-si fac ele datoria cu impartialitate si deontologie jurnalistica de mai mare Greata!?N-au ele clampanitori[…oare] istericosi ,ce-si dau ochii peste cap de atata infatuata inteligenta[scuze..M.Badea,ciutacu,gadea,radu,grecu,cretuleasca,etc.]si dezbat in stil taliban, toate nimicurile si murdariile vietii noastre politice ,cu o competenta doar de ei ..lustruita si iar lustruita??!!

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Eu cred ca te doare naivitatea (putin spus) acelei plimbarete si nu lipsa de informare a unor televiziuni cu chiar pretul vietii reporterului.
  Plimbareata aceea traieste pe alta lume, iar Cairo nu e Valea Prahovei !

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.