Premiera mondiala: idee de afacere

Azi, mergând pe jos pe lângă magazinul Unirea, am fost străfulgerat brusc, dându-mi seama că în câteva săptămâni voi deveni extrem de bogat (sau pe-acolo).

Idee este foarte simplă și, ca toate ideile simple, frizează genialitatea.

Astfel, în curând voi inaugra prima tipografie online din lume, complet computerizată și absolut digitală.

Avantajele acestei tipografii sunt evidente, după cum deja v-ați dat seama. În primul rând, costurile foarte reduse, prin eliminarea costisitoarei întrețineri a unei hale industriale, a consumului de energie electrică etc, etc. În acest fel, chiar și cu un adaos comercial de, să spunem, 500% sau chiar 1000%, aș putea tipări pliante și flyere cu doar 0,02 Euro/bucată (prețpromoțional, pentru tiraje mai mari de 3.000.000). Evident, policromie, culori speciale, lăcuire selectivă, cut-out și așa mai departe.

Tot în premieră mondială, voi elimina complet din procesul tehnologic cernelurile și, marea surpriză, chiar hârtia.

Investiția cea mai mare o voi face, însă, în oameni: un cabinet de avocatură beton, care să poată concepe și redacta un contract fără fisuri. Pasul al doila va fi contactarea Ministerului Turismului, făcându-le acestora o ofertă pe care, și să vrea, nu o vor putea refuza. Voi semna contractul, voi primi banii înainte și, în nici mîcar 24 de ore, toate cele 3 milioane de pliante pentru ziarștii străini de turism vor fi pe masa doamnei ministru.

Pe un hard extern, de 1 Terra (altă investiție, ufff), în format PDF. Eu voi fi, evident, într-o țară cu care România nu are înțelegere de extrădare. Chiar și de acolo, însă, aș putea semna o anexă la contract prin care, contra unei sume modice, m-aș aobliga să asigur și distribuția pliantelor în marile intersecții ale străinătății.

1 comentariu

  1. Ma bag si eu. Am hardu’.

    Răspunde

    Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.