Primul material al campaniei de imagine

Iată și primul material mai consistent al campaniei de imagine pe care o anunțam mai devreme. El este realizat de către Radu Bazavan, pe care îl cunoașteți și drept Groparu. Am băut atâtea beri virtuale cu dânsul și una sau două acu’ două-trei luni, cand a trecut prin Tulcea, încât credeam că nu-și mai amintește nimic de la dezmățurile alea. Da’ uite că-și amintește:

„Patrick Andre de Hillerin (PAH) este atâta de beţiv că acronimul său definitoriu nu mai este PAH, ci Gâl. Aşa de betiv că, atunci când îl chemi undeva, el zice „vin acum! de regiune superior!”

La cât e de drojdier, şi-ar putea deschide liniştit o fabrică de drojdie. Pentru el, tăria unui bărbat e o beutură.

Odată, s-a făcut un concurs de beut între un norvegian, un rus şi un marinar. A câştigat PAH.

PAH le-a dat meditaţii de beut englezilor.

PAH trăieşte într-o cramă. Filozofia lui de viaţă e simplă: nu contează alcoolul din bere, ci berea din alcool. Filozoful lui favorit – Diogene, căci trăia într-un butoi.

Când cauţi „alcool” pe google, primul rezultat e blogul lui PAH.

PAH e un băutor social: bea cât toată societatea.

Ce face PAH când nu mai poate bea? Îşi face clismă cu alcool de parbriz.

Aşa de beţiv că mai nou rachiul se cheamă PAHlinca.

Nu se mai cheamă absint, ci PAHbsint.


Mahmureala nu se mai numeste mahmureala, ci PAHmureala.

Alcoolic PAHnonim. 


Piesa lui favorită? „Ia mai toarn-un PAHărel!”


Pentru el nu există abuz de alcool. Ci PAHbuz de alcool.


Ruşii au cosmonauţi, americanii au astronauţi. Noi ne mândrim cu un PAHlcoolnaut.”

by Groparu.ro
Mulțumesc, prietene.

2 comentarii

 1. Am baut alaturi de PAH tone de bere si am fumat kile de iartigari. Uneori il priveam cum se balaceste ca un porc in propria sa voma, atat mentala cat si fizica, emanand umori fetide si ragaieli indescriptibile.
  Lua bani de la gura copiilor sai ca sa isi cumpere alcool si sa il imparta cu alte panarame ca si el, de exemplu unu` Arhi.
  Nu mai vorbesc de faptul ca deobicei, cand e beat, musca mana care l-a hranit, uitand ca la un moment dat i-a fost dat un salariu de 1200lei, pe care, desigur, l-a baut.
  PAH e o rusine si un alcoolic nemernic, mi-e jena ca il cunosc si ma dezic de el si de toata mantzogareala din jurul sau.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. In numele Federatiei Internationale a Pescarilor din Delta Dunarii va somam respectuos sa dati dovada de respect fata de PAH.oDATA CU ALIPIREA LA PATRIA PESCARILOR, A DAT DOVADA DE SERIOZITATE, NEDEZLIPINDU-SI BUZELE DE mONA PÂNĂ CÂND NU O GOLEA DE TOT, PANA LA ULTIMA PICATURA. rUSINE VOUA, cei de la categoria pitici, care va clatiti dintii cu o sticla de vodca si 20 de beri, precum fac si copii nostri inainte sa mearga la scaoala generala din Caraorman, nu aveti caderea sa vorbiti de PAH, acest sturion al budanelor, o stiuca printre mese, un adevarat crap al halbelor, un somn printre mese.Stai linistit PAH, la noi in barci vei gasi mereu o gura de spirt bun si o coada de peste, ca sa ai ce vinde la Bucuresti, sa-ti iei o vodka mare.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.