Sunt extrem de bogat

Este foarte reconfortant să umbli fără țintă pe internet. Din când în când mai afli despre tine lucruri pe cere subconștientul ți le ținea ascunse, de teamă să nu o iei razna.

De exemplu, azi mi-am dat seama de ce, atunci când vin în București, Viorel Moțoc mă târăște în pasajul Macca-Villacrosse. Nu pentru că ar fi fascinat de cârciumile din zonă, nu pentru că ar muri de dragul ambianței, ci pentru a-mi bate, discret, obrazul.

Screen shot 2011-08-19 at 12.58.48

Îi mulțumesc celui care a reușit să treacă de barierele memoriei mele, amintindu-mi ce proprietăți am în București. De săptămâna viitoare voi începe să percep chirii piperate pentru spațiile pe care le dețin. Primii vizați sunt cei de la Beer’o’Clock și șmecherii care mi-au luat, acum două săptămâni, 6 lei pentru o porție de castraveți murați. V-am spart, băi!

5 comentarii

 1. Rupe-i! Daca ai nevoie de ajutor la numarat si cheltuit banii, te rog frumos sa-mi dai un bip, stii ca raspund la SMS.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. bai domnule… in sfarsit inteleg cum ai reusit in atatia ani sa razi de noi… rusine!
  si tie, si lui mihaiu, pffff nimic altceva decat o jigodie ecologista – verde, haaaa? adica ce vrea sa zica, asta, verde, legionarilor

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Sefu, ne mai dai si noua salariile alea restante de 4 luni? Semnat: un angajat de la Cernavoda si unul de la Portile de Fier.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Sper ca n-ai uitat sa revendici si zacamintele de la Rosia-Montana!Nu de alta,dar poate risipesti si „fumul” iscat de noua ” petarda” basesciana.Zacamintele acelea,dupa parerea mea sunt,in acte si in mod nerenegociabil,de mult date.O sa ne multumim,(o sa ni se prezinte si acest lucru ca fiind o victorie!)cu citeva locuri de munca create pentru amaritii din acele locuri(deci citeva voturi in plus!),citeva milioane de euro,iar ,ca de obicei,cei mai „descurcareti” dintre noi(si care ne dau noua,la „prostime” lectii de capitalism) isi vor papa comisioanele ,in tacere(vorba aceea:”tace ca porcu-n porumb”) departe si facind bascalie de fraierii de acasa,carora desi le dau „tepe” peste „tepe”, continua sa-i voteze!Vorba lui nenea Iancu:”Mare farsor,mari gogomani!”.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.