Toleranța e bună (în inginerie, dacă e mică)!

La postul ăsta am primit în jur de 40 de comentarii. Am aprobat unul singur. Pentru că pot și pentru că nu sunt obligat să înghit tot ceea ce scriu acei oameni despre mine sau la adresa mea. Țin, totuși, să le reamintesc simpatizanților PNL că sunt suporterii necondiționați ai unui partid în care cei care au avut alte opinii decât Tăriceanu, Orban sau Antonescu au fost forțați să plece.
Așteptați mai multă înțelegere de la mine? Nu e cazul, eu sunt aprioric dictator.

3 comentarii

 1. Io am apucat să văd acuma articolul cel cu multe comentarii neaprobate, odată cu blogul tău, de care-am dat prima dată.

  Bun. Io am o nelămurire cu argumente din ăstea. Aşa că-ntreb: bă, care-i faza cu moderatu’ comentariilor?

  Dacă nu-s reclamă, spam, flood… de ce nu aprobaţi, voi, ăştia, comentariile? Iar prin voi ăştia mă refer la ăia care vă căcaţi pe voi că vă-njură cineva.

  Mie dacă îmi vine unu şi-mi zice: Mă-ta-i curvă, tată-to-i miner, te plăteşte Năstase, am înţeles că tu personal eşti homosexual, fosta ta prietenă e un boschetar şi, nu în ultimul rând, am citit că ai trei sfârcuri…”

  … pe mine mă cam doare în pulă. Io i-l aprob. Mă rog, la mine intră direct, da’ zic că nu i-l şterg. Care-i problema, explică-mi.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Acesta nu se vrea un comentariu ci un mesaj catre tine.
  In ultimul timp observ si pe twitter comentarii de la tine ca de la un portocaliu care simte ca o sa ii moara afacerile.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Darius, e o optiune. Te urmesc de cand erai mic si scriai biletetle misto pe hartie roz, am fost alauri de tine cand ai luat premiul pentru cel mai bine scris blog, desi alti moldoveni s-ar fi crezut mai buni scriitori decat tine. Si asa mai departe. Te rog eu, insa, nu-mi comenta optiunea de a nu lasa in spatiul meu privat toate injuraturile lumii.

  Răspunde

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.